lunes, 27 de agosto de 2018

Tercera Entrada


APLICACIONS DE LA TRIGONOMETRIA A LA VIDA REAL. APLICACIONS EN L’ARQUITECTURA.
L’aplicació de la trigonometria en l’arquitectura, és l’aplicació que més m’ha cridat l’atenció, puig que jo abans de dedicar-me a la docència treballava com Arquitecte.
Aquesta aplicació de la trigonometria en l’arquitectura mai ha de faltar, puig que gràcies al seu us, moltes vegades directa o indirectament, depèn la creació dels plànols i la posterior execució de les construccions.
Per a la creació de qualsevol edifici apliquem la trigonometria, per exemple quan els obrers realitzen les parets o les estructures han de mesurar els angles d’aquestes, per a que estiguin totalment verticals, amb el principal objectiu d’evitar possibles deformitats que posen en perill la posterior vida útil dels edificis construïts; És quan a l’obra es defineix com treure la plomada.
Un exemple clar de l’ús de la trigonometria en l’arquitectura, com hem anomenat a la segon entrada del blog, la trobem a les piràmides Egipcies o en les construccions realitzades en Sud Amèrica, abans de la invasió dels espanyols.



Als meus estudis, quan fèiem pràctiques, hi havia una aplicació molt directa de la trigonometria en les activitats que realitzàvem; pense que un dels problemes en l’actualitat és que quan treballem a classe els continguts li donem moltes vegades, poques aplicacions dels continguts a la vida real, o aquests són tan complexes que no podem ensenyar als alumnes.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.