martes, 28 de agosto de 2018

Desena Entrada



EL KAHOOT.
Realització de l’activitat amb el kahoot; com tots sabem el kahoot és una aplicació gratuïta, que ens permet crear qüestionaris online, on els alumnes participen amb els seus ordinadors o amb el seu mòbil. Podem treballar per equips reforçant així el treball col·laboratiu.  El kahoot està format per tota classe d’exercicis vists al llarg d’aquesta U.D. i ens servirà per a veure el tipus d’activitat pràctica del projecte final de la unitat.
L’aplicació té en compte tant la resposta correcta com el temps en contestar, i hi ha preguntes de teoria i d’altres que han de fer uns càlculs previs. Hi hauran també preguntes amb una sola resposta correcta i d’altres que poden tenir més d’una opció valida. Al finalitzar l’activitat el kahoot ens permet avaluar la mateixa, donant-nos informació sobre el número total de respostes encertades i errades per grup.
Els alumnes poden durant l’activitat utilitzar la calculadora, amés del telèfon mòbil amb una utilitat pedagògica i la mateixa aplicació del kahoot, fa que en tot moment emprem les TAC a l’aula, reforçant la competència digital dels nostres alumnes.
A més a més emprem el kahoot per a intentar motivar a aquells alumnes que perden l’atenció i es despisten fàcilment.
Aquí les imatges del kahoot que he preparat per aquesta unitat didàctica:








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.