lunes, 27 de agosto de 2018

Segona Entrada


APLICACIONS DE LA TRIGONOMETRIA A LA VIDA REAL
En aquest blog aniré escrivint sobre les diverses utilitats de la trigonometria a la vida real.
L’ús de la trigonometria en la història data de l’any 4000 aC.; és va iniciar a Babilònia i a Egipte, ja que per a poder realitzar les seues construccions van ser necessaris grans càlculs.



Existeixen diverses aplicacions de la trigonometria en la ciència i en la vida real o quotidiana. Un dels exemples més notables d’això és en les matemàtiques, puig que intervé en molts dels seus camps.
Altres aplicacions de la mateixa esdevenen en moltes àrees o camps diversos, com poden ser en la navegació, la geografia, l’astronomia i en molts camps de l’enginyeria, però un dels que més m’agrada a mi es la seua aplicació a l’arquitectura.
Un dels factor més importants de la utilització de la trigonometria en les ciències i en la vida real és el fet de que per mitjà de la trigonometria, s’obtenen mesures exactes o molt precises.
Aquestes mesures precises, s’obtenen quan estudiem les relacions existents entre els costats dels triangles en quan als angles.
Per a poder realitzar aquestes mesures serà precís conèixer les funcions trigonomètriques que explicarem en aquesta unitat com la del sinus, cosinus, o la tangent; si ens dona temps veurem una mica les de la cotangent, cosecant o assecant.
       La trigonometria a les matemàtiques és importantíssima per a l’estudi geomètric.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.