lunes, 27 de agosto de 2018

Sexta Entrada



APLICACIONS MATEMÀTIQUES PER A ANDROID.

Actualment a les aules l’ús dels mòbils i les tauletes esta mot escampat, i aquest és un succés que l’hem d’aprofitar, ja que a més a més, avui en dia hi ha moltes aplicacions molt bones per a les matemàtiques.
En aquesta entrada vaig a deixar 2 aplicacions que serveixen per a treballar la trigonometria.

MY SCRIPT CALCULATOR: Es tracta d'una calculadora amb càmera. Només has d'apuntar amb la teua càmera a una operació matemàtica i l'aplicació mostrarà instantàniament el resultat. Els alumnes la poden utilitzar per obtenir ajuda quan es bloquegen amb algun problema de trigonometria. Aquesta aplicació pot reconèixer l’escriptura a mà dels alumnes, i a més realitza l'operació que li hagis plantejat. Permet resoldre fraccions, operacions trigonomètriques, logaritmes i molt més.



CERCLE UNITARI TRIGONOMÈTRIC. Una completa aplicació de trigonometria. Comprensió visual i càlcul del sinus, cosinus, tangent, cotangent, assecant i cosecant. Descripció de les funcions i valors. Fórmules i identitats trigonomètriques: simetria, canvis, periodicitat, identitats bàsiques, suma i diferència d'angles, doble angle, angle triple, angle meitat, funcions de summa i diferència, multiplicació de funcions, derivades i integrals. Molt pràctica.



No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.