lunes, 27 de agosto de 2018

Quinta Entrada



COMENÇAR UNA UNITAT DIDÀCTICA AMB LA LECTURA D’ALGUN TEXT.
Per a la introducció de la unitat didàctica, sempre m’agrada fer una lectura introductòria al tema de la unitat amb text, o una notícia d’algun periòdic. Per aquesta unitat he escollit aquesta notícia d’un periòdic:
Amb aquesta lectura inicial intentem aconseguir alguns objectius importants per a nosaltres com a docents. Un motiu inicial és treballar amb el mètode TILC, ja que així aconseguim treballar el llenguatge trigonomètric mentre practiquem la comprensió lectora dels alumnes.
Un altre motiu és intentar que els alumnes vegen que les matèries poden estar relacionades i s’adonen que alguns continguts els podem veure en diferents matèries.
Com a tercer objectiu podem anomenar el de contribuir al pla de foment de la lectura.
Com a quart objectiu, és començar la classe de forma totalment diferent, intentant motivar i captar als alumnes i despertar el seu interés per la nova unitat didàctica.
Com a últim objectiu, està el de poder fer de forma indirecta una avaluació inicial, ja que en llegir el text inicial, podem adonar-nos si el llenguatge utilitzat els fa recordar coneixements previs donats a cursos anteriors.





No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.